2017-12-13

(13 Декември 2017 г.), Трети персонален Меморандум До г-н Генерал Румен Радев – Президент на България, но ФАКТИЧЕСКИ МАРИОНЕТЕН СЪУЧАСТНИК в престъпната дейност на неоколониалния банкстерско-мафиотски политически режим, превърнал Държавата България в Концлагер България


Address for letters:

Янко Николов Янков –

гражданско лице – гражданин на България и на Европейския съюз

(имащ легитимният статус на самостоятелен индивидуален субект на Международното право

– тъй като съгласно Решение от 05 Февруари 1963 г. на Съда на Европейските общности по дело 26/62, Rec., 1963, p.3, concl. K. Roemer,

Общността представлява НОВ ПРАВЕН РЕД В МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО, в полза на който държавите са ограничили суверенните си права и като СУБЕКТИ НА ТОЗИ НОВ РЕД НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ВЕЧЕ СА ВСТЪПИЛИ НЕ САМО ДЪРЖАВИТЕ-ЧЛЕНКИ, НО И ТЕХНИТЕ ГРАЖДАНИ);

Академик, почетен член на Сръбската Кралска академия на науките и изкуствата;

Дописен член (член-кореспондент) на Българската академия на науките и изкуствата (БАНИ),

Директор на Научния център по правни, политически науки и дипломация при БАНИ

Председател на Управителния съвет на Базисния Институт за Проучване и защита на човешките права,

Председател на Съюза на юристите-демократи

-------------

ж. к. „Дианабад”, блок 4, етаж 6, ап. 38, София 1172

Web site: http://iankov.info

Web site: http://iankov.blogspot.com/


Web site: http://iankoiankov.blogspot.bg/







=========================================================

13 Декември  2017 г.

 

Трети персонален Меморандум

            До г-н Генерал Румен Радев Президент на България, но ФАКТИЧЕСКИ МАРИОНЕТЕН СЪУЧАСТНИК в престъпната дейност на неоколониалния банкстерско-мафиотски политически режим, превърнал Държавата България в Концлагер България,

 

І.

            Господин Президент, в контекста на тук приложеният, взет от публичното пространство текст,

Ви питам:

Вие българин и български гражданин ли сте?

Вие Президент на България и на българските граждани, ли сте?

Вие в България ли живеете и знаете ли как се живее в България?

Знаете ли и защо това е така?

Вие марионетен съучастник в престъпната дейност на неоколониалния банкстерско-мафиотски политически режим, превърнал Държавата България в Концлагер България, ли сте?

Вие давате ли си ясна сметка в чии престъпен интерес и престъпна полза са Вашите вече в продължение на една година официални деяния като Президент?

 

 

ІІ.

Тук и сега надложно Ви прилагам взетият от публичното пространство текст:


„Кой може да прекъсне ПРЕСТЪПНАТА зависимост и СИМБИОЗАТА на Цацаров със специалните служби, контролирани от Борисов и Пеевски?”


 


 

СКАНДАЛНО! БОЙКО РАШКОВ: ЦАЦАРОВ Е ИЗДАЛ СПЕЦИАЛНА ЗАПОВЕД СЪС ЗАБРАНА БЮРОТО ДА СЕ ЗАПОЗНАВА С ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ ПРИЛАГАНИ СРС! АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО Е, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА НЕЗАКОННО ПОДСЛУШВАНЕ!


Шефът на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства (СРС) Бойко Рашков обяви, че главният прокурор Сотир Цацаров е издал специална заповед, която забранява на членовете на институцията да се запознават с доказателства от прилаганите СРС-та.

Рашков заяви, че работещите в контролния орган са „поставени в по-неблагоприятно положение от обвиняемите и подсъдимите“, които могат да се запознаят с веществените доказателства по проверките срещу тях.

Той уточни, че дори и ДАНС ограничавали достъпа на контролиращите, защото се извинявали със заповедта на главния прокурор, пише в. Сега.

Шефът на Бюрото за контрол върху СРС в интервю пред БНР поиска да бъде инициирано независимо от главния прокурор разследване дали и как се злоупотребява със следенето и подслушването.

Нареждането на главния прокурор се изпълнява и от ДАНС, които вече отказали достъп до три случая.

Бойко Рашков заяви още: „Съжалявам, че изслушването ми в парламента не беше в закрито заседание.  Тогава бих могъл да цитирам. Тогава реално участието на главния прокурор нямаше да се изчерпи с три „не-та“: „Няма политици, няма магистрати, няма журналисти“. 

Има нерегламентирано използване на СРС-та срещу политически лица.

Не е вярно, че не са били подслушвани магистрати.

Неверни са и думите, че 8000 разрешения за СРС не са били прилагани, т.е. че въпреки полученото разрешение не е имало подслушване.

Когато съдия нареди, то е задължително за изпълнение“.

На практика с издадената заповед от Цацаров окончателно лъсна СИМБИОЗАТА МЕЖДУ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ДАНС, КАКТО И УМИШЛЕНОТО НЕЖЕЛАНИЕ НА ЦАЦАРОВ ДА РАЗНИЩИ БЕЗОБРАЗИЯТА ВЪРШЕНИ ОТ ДАНС.

Зависимостта и СИМБИОЗАТА на Цацаров със службите, контролирани от Борисов и Пеевски, обяснява не само тази скандална заповед,

а и УМИШЛЕНОТО му БЕЗДЕЙСТВИЕ по отношение на престъпните прийоми приложени от ДАНС по случаите със съдия Светлозар Георгиев, с „разработката“ по случая със съдия Светлозар Георгиев, ползването и „вкарването“ в „разработката“ на любимата прокурорка на Цацаров – Виолета Радева, както и безумните поръчкови действия на ДАНС по отношение на случая с Георги Гатев.

Заповедта на Цацаров доказва и онова, което АФЕРА пише вече от месеци –

че умишлено определени властови среди искат унищожаването на Бюрото за контрол върху СРС, смачкването му и трансформирането му с техни послушни пионки, които да спрат да вадят бакиите на служби и прокуратура, а да замазват престъпните действия по „сготвянето“ на неудобните за Властта.

Afera.bg

Ето и скандалното интервю на Бойко Рашков, дадено пред Сашо Диков по bitv, от което ще научите как като председател на Окръжен съд в Пловдив самият Сотир Цацаров е подписал НЕПРАВОМЕРНО СРС срещу съдия Сантиров по искане на експрокурор Роман Василев, прескачайки се Софийски апелативен съд!!!:


 

 

ІІІ.

Питам Ви, господин Президент:

На Вас и на подчинените на Вас специални служби известно ли Ви е ЧЕ ВЕЧЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МНОГО ГОДИНИ НЕ САМО СЪЩЕСТВУВА, НО И Е ПУБЛИЧНО ИЗВЕСТНО

ДЕМОНСТРАТИВНОТО НАЛИЧИЕ

НА

ПРЕСТЪПНА ЗАВИСИМОСТ И СИМБИОЗА

МЕЖДУ

Главния Прокурор Сотир Цацаров (и цялата прокурорска система)

И

контролираните от Борисов и Пеевски специални служби?

 

Питам Ви, също така:

Вие, господин Президент, НЕ ВИЖДАТЕ И НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЗА ТОВА,

ИЛИ

И ВИЕ СТЕ КОНСТРУКТИВНА СЪСТАВНА ЧАСТ ОТ СЪЩИЯТ ПРЕСТЪПЕН МЕХАНИЗЪМ?

 

            Спите ли спокойно, господин Президент?

            Впрочем, буден ли сте когато не спите?

            Всъщност, специално съм се поинтересувал и превъзходно зная, че като военен генерал Вие сте се проявил и проявявал като изключително Достоен Генерал.

            Поне според мен, за съжаление, до сега Вие не сте дал абсолютно нито един факт за аналогично достойнство КАТО ПРЕЗИДЕНТ.

 

Та, питам Ви:

Защо до сега не сте използвал абсолютно нито една

от юридическите и фактическите възможности,

с които сте разполагал и разполагате,

И

ЗАЩО ПОНЕ СЕГА

НЕ СЕ ОПИТАТЕ ДА СЪЧЕТАЕТЕ

РЕАЛНОТО ДОСТОЙНСТВО НА ГЕНЕРАЛА

С ЮРИДИЧЕСКИ И ФАКТИЧЕСКИ ДОПУСТИМОТО И ВЪЗМОЖНОТО

ДОСТОЙНСТВО НА ПРЕЗИДЕНТА?

13 Декември 2017 г.                                                        Янко Н. Янков:

& Край на документа

***

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар